Форум Горькой Полонки

Темы для публикаций и разговоров


Преса пр Г. Полонку
21 октября 2008 (житель)

Правоохоронна діяльність
18 октября 2008 (житель)

Політика і влада
18 октября 2008 (житель)

Церква та релігія
18 октября 2008 (житель)

Вопросы-ответы Интервью Все записи

1

Ip: 62.176.15.3 Тема: Правоохоронна діяльність
 

В мерії Луцька вважають, що проблема доїзду з Гіркої Полонки до обласного центру - надумана



Начальник відділу транспорту і зв’язку департаменту економіки Луцької міської ради Костянтин Патракеєв вважає, що проблема з поїздом пасажирів із села Гірка Полонка до Луцька, викладена в листі мешканців села до Луцького міського голови, - перебільшена. Про це він 8 лютого заявив у коментарі представникам ЗМІ.

Зі слів пана Патракеєва, попередні розрахунки інтенсивності руху на цьому відрізку дороги свідчать, що проблем із поїздом не повинно виникати. Львівський напрямок, на якому розташована Гірка Полонка, є одним із найбільш насичених транспортом, по ньому щодня, за оцінками профільного відділу, курсує до сотні пасажирських транспортних закладів.

Наразі на маршруті №19, що з’єднує обласний центр із Гіркою Полонкою, курсує 9 міських автобусів середнього класу, які рухаються з інтервалом 11-12 хвилин, - запевнив пан Патракеєв.

Він також зауважив, що оскільки цей маршрут не є суто міським, а приміським, то рішення про транспортне забезпечення до Гіркої Полонки погоджувалось із відповідними структурами обласної влади. В області дійшли думки, що на цей маршрут достатньо 9-10 автобусів такого класу, що відповідно й знайшло відображення у відповідному рішенні мерії.

Довідка ЗІКу.

1 лютого близько 200 мешканців села Гірка Полонка звернулися до Луцького міського голови з проханням виправити, на їх погляд, фатальну помилку. «1 січня 2008 року ми дізналися, що на даний маршрут виділено всього 8 (?!) маршрутних таксі… Інтервал у русі маршрутн



18 октября 2008


1


  Закрыть  
  Закрыть